Compleet pakket aan metaal- en kunststofbewerkingen

U kunt bij Pretec terecht voor breed aanbod aan metaal- en kunststofbewerkingen. Naast de specialisatie CNC draaien en CNC frezen kunnen ook nabewerkingen en/of oppervlaktebehandelingen als verzinken, verchromen, anodiseren, slijpen, harden en vertanden worden verzorgd. Om het pakket voor u compleet te maken kunnen wij tevens plaatwerk onderdelen toeleveren.

Complex draaiwerk met nauwkeurige toleranties

CNC Draaiwerk

Pretec is gespecialiseerd in het hoogwaardig CNC draaiwerk in o.a. staal, RVS, messing, koper, brons, aluminium maar ook een diversiteit aan kunststoffen en moeilijke te verspanen materialen zoals Inconel en Duplex. Het kan hierbij gaan om zowel eenvoudig als complex draaiwerk met nauwkeurige toleranties. Ons hightech machinepark bestaat uit machines met robot belading, aangedreven gereedschappen, Y-as en stangen laadmagazijn.

CNC Freeswerk

Pretec is gespecialiseerd in het hoogwaardig CNC freeswerk in o.a. staal, RVS, messing, koper, brons, aluminium maar ook een diversiteit aan kunststoffen. Het kan hierbij gaan om zowel eenvoudig als complex draaiwerk met nauwkeurige toleranties. Ons hightech machinepark bestaat uit 3, 4 en 5 assige machines. Een aantal met automatische belading door middel van robot of pallet wissel systeem. Tevens is het mogelijk om 5 assig simultaan te verspanen.

Nabewerkingen en/of oppervlaktebehandelingen

Verzinken, verchromen, anodiseren, slijpen, harden en vertanden zijn een aantal van de nabewerkingen die wij met onze partners kunnen verzorgen. Zo kunnen wij uw product kant en klaar bij u aanleveren.