Ruim 30 jaar uw vertrouwde leverancier van precisietechniek.

Wat in 1986 begon met een eenvoudige freesbank en een draaiautomaat is op dit moment een full service toeleverancier van hoogwaardige, innovatieve precisieproducten gevestigd in een modern bedrijfspand van 1.400 m2.

De eerste jaren

Pretec is gestart tussen de caravans, in een opslagloods. In die tijd stonden er twee machines opgesteld; een Cincinatti freesbank en een Traub E42 draaiautomaat. De nog eenvoudige automatendraaierij deed het heel goed. Zo goed zelfs dat het bedrijf steeds verder kon uitbreiden en uitgegroeide tot een betrouwbare leverancier met uitsluitend CNC gestuurde machines.

Gestage groei

Op de industrieweg in Voorschoten maakt Pretec een gestage ontwikkeling door. In 12 jaar tijd groeit het bedrijf van 440 m2 naar 1.100 m2. Dat alles werd mogelijk gemaakt door het constant leveren van goede service en kwaliteit en vooral door te luisteren naar de wensen van de klant. Onmisbaar daarbij was ook de vakbekwame inzet en betrokkenheid van alle medewerkers, van wie velen al jaren een dienstverband hebben.

Overname

Na jaren actief betrokken te zijn geweest binnen Pretec nemen R.H.J. Abbenhuis en M.J. van Rooyen het bedrijf in 2003 over van de oprichters. Er wordt nog steeds vol ingezet op het leveren van service en kwaliteit voor de opdrachtgevers. Ook vakmanschap blijft hoog in het vaandel staan. Er wordt blijvend geïnvesteerd in moderne machines, automatisering, robotisering en gekwalificeerde medewerkers.