Samen werken aan kwaliteit

Een high-tech machinepark maakt veel mogelijk, maar uiteindelijk zijn het de vakmensen van Pretec die het met hun kennis en kunde uiteindelijk voor u realiseren. Dat gebeurt door goede samen­werking tussen de medewerkers en vanuit een passie voor het vak. Door continue te investeren in teambuilding, opleidingen, werkoverleg en kortere lijnen is het mogelijk snel, accuraat en adequaat te werken aan realisatie van uw opdrachten. Daar kunt u op vertrouwen.

Uiteindelijk zijn het de vakmensen die het voor u realiseren

Verantwoordelijk en betrokken

Pretec Precisietechniek stimuleert de eigen verantwoordelijkheid van mede­werkers in het werkproces. Daarbij wordt uitgegegaan van hun vakkennis, jarenlange ervaring en inzicht. Zo kunnen medewerkers, in goed overleg, in hoge mate zelf bepalen hoe zij hun specialistische werk uitvoeren. Door intensief in teams samen te werken gecombineerd met de eigen verantwoordelijkheid krijgen medewerkers de mogelijkheid om creatief en innovatief mee te denken. De betrok­ken­heid van medewerkers bij het product is hierdoor groot. Die betrokkenheid komt het eindresultaat, úw product, ten goede. En daar gaat het tenslotte om.

Erkend leerbedrijf

Door stageplek­ken aan te bieden kunnen leerling instrumentmakers en metaalbewerking vertrouwd raken met de nieuwste technologieën en technieken, gedegen praktijkervaring opdoen, werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en vakkennis. Pretec geeft op deze manier invulling aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als erkend leerbedrijf zijn er twee leermeesters in huis om hen optimaal te begeleiden.

Wil je werken of stage-lopen bij Pretec? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.