In Voorschoten is Pretec Precisietechniek al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het bewerken van diverse metalen en kunststoffen. Unibouw realiseert dit jaar een nieuw bedrijfspand op het terrein naast de huidige bedrijfsvesting.

Besparingen en comfort

Unibouw is verantwoordelijk voor het complete proces, van ontwerp en vergunningaanvraag tot en met de sleuteloverdracht. Dit alles volgens de inmiddels beproefde bouwmethodiek: hoogwaardig en in een zeer kort tijdsbestek. Commercieel technisch adviseur Tim van Duin: “De nieuwbouw levert onze opdrachtgever indirecte besparingen op, zoals het energieverbruik, maar ook het werkcomfort wordt significant verhoogd in de nieuwe, prettige werkomgeving. We realiseren een bedrijfshal, een kantoor en een kolomvrije hal zodat machines efficiënt kunnen worden verplaatst.

Nieuw bouwconcept gaat vruchten afwerpen
Pretec Precisietechniek kijkt uit naar het bouwproces. Waarom Unibouw? “Er was snel een klik”, vertellen eigenaars Mark van Rooyen en Rob Abbenhuis. “Ze schakelen snel en hebben een goede aanpak, met nauw overleg en korte lijnen. Ons nieuwe pand biedt een hogere productiecapaciteit en met name logistieke voordelen. We gaan er duidelijk op vooruit met één groot pand met een geluid- en temperatuursluis en diverse moderne voorzieningen. Dit nieuwe concept qua indeling en routing gaat vruchten afwerpen. Wij kijken nu al uit naar de oplevering, eind 2015. Hier krijg je energie van! En natuurlijk erg leuk dat we de bouw goed kunnen volgen vanuit ons huidige pand.”