De afgelopen maanden hebben vele mensen keihard gewerkt in en aan ons nieuwe pand. Terwijl buiten de laatste delen van de bestrating werden opgeleverd en de bomen voor het pand hun definitieve plaats kregen, werd ons kantoor en de productiehal inclusief alle machines en randapparatuur volledig en zorgvuldig ingericht. Nu de eerste productieweken op de nieuwe locatie achter ons liggen en ook ons logo aan de gevel hangt vonden wij het een mooi moment om een Open Huis te organiseren voor familie, vrienden, personeel en relaties.

Op vrijdag 1 april was het dan zover, het Open Huis bij Pretec op de nieuwe locatie aan de Industrieweg 24. De machines werden nogmaals gepoetst, de vloer aangeveegd en de gevel ontdaan van het laatste bouwstof. De genodigden werden hartelijk ontvangen met een rode loper onder een boog van zwart-oranje ballonnen. Voor de gelegenheid werd de productiehal feestelijk ingericht met een bar en sta-tafels. We hebben meer dan 150 gasten mogen ontvangen die meteen gebruik maakten van de mogelijkheid om onder begeleiding van onze medewerkers een rondleiding te krijgen door het pand. Ook was er veel interesse voor enkele productiemachines die speciaal voor deze gelegenheid in productie draaiden. Bijzonder vereerd waren we ook door de aanwezigheid van Burgemeester Staatsen en Wethouder Nieuwenhuizen van de gemeente Voorschoten. Wij kijken terug op een gezellig en geslaagd Open huis.

Wij willen graag alle relaties hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en de enthousiaste felicitaties en mooie cadeaus die we in ontvangst mochten nemen. Wij waarderen dit enorm. Alle medewerkers willen we bedanken voor de prachtige metalen ‘P’lantenbaq. Deze gaat een prominente plaats in ons kantoor krijgen.

Mark van Rooyen en Rob Abbenhuis

pretec-opening-1 pretec-opening-2 pretec-opening-3 pretec-opening-4 pretec-opening-6 pretec-opening-7